Elmore Park Middle School

Bell Schedules » 2017-2018 Regular Bell Schedule

2017-2018 Regular Bell Schedule

2017-2018 Regular Bell Schedule Students are allowed to enter the building at 8:40AM and must be picked up by 4:15PM.
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 9:00 AM 9:07 AM 7 min
1st Period 9:10 AM 10:10 AM 60 min
2nd Period 10:13 AM 11:13 AM 60 min
3rd Period (Lunch) 11:16 AM 12:49 PM 93 min
4th Period 12:51 PM 1:51 PM 60 min
5th Period 1:54 PM 2:54 PM 60 min
6th Period 2:57 PM 3:57 PM 60 min
Homeroom (Dismissal) 3:57 PM 4:00 PM 3 min