Elmore Park Middle School

Bell Schedules » Afternoon Activity Schedule

Afternoon Activity Schedule

Afternoon Activity Schedule In the event we have an assembly, we will follow an AM activity schedule or a PM activity schedule.
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 9:00 AM 9:05 AM 5 min
1st Period 9:07 AM 9:52 AM 45 min
2nd Period 9:54 AM 10:39 AM 45 min
3rd Period (Lunch) 10:39 AM 12:15 PM 96 min
4th Period 12:17 PM 1:02 PM 45 min
5th Period 1:05 PM 1:50 PM 45 min
6th Period 1:52 PM 2:40 PM 48 min
Homeroom/Activity 2:45 PM 4:00 PM 75 min