Elmore Park Middle School

Bell Schedules » Morning Activity Schedule

Morning Activity Schedule

Morning Activity Schedule In the event we have an assembly, we will follow an AM activity schedule or a PM activity schedule.
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom/Activity 9:00 AM 10:20 AM 80 min
1st Period 10:22 AM 11:07 AM 45 min
2nd Period (Lunch) 11:09 AM 12:50 PM 101 min
3rd Period 12:52 PM 1:37 PM 45 min
4th Period 1:39 PM 2:24 PM 45 min
5th Period 2:24 PM 3:09 PM 45 min
6th Period 3:11 PM 3:55 PM 44 min
Homeroom/Dismissal 3:55 PM 4:00 PM 5 min