Elmore Park Middle School

Bell Schedules

2016-2017 Regular Bell Schedule Students are allowed to enter the building at 8:40AM and must be picked up by 4:15PM.
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 9:00 AM 9:08 AM 8 min
1st Period 9:10 AM 10:15 AM 65 min
2nd Period 10:17 AM 11:22 AM 65 min
3rd Period (Lunch) 11:25 AM 12:53 PM 88 min
4th Period 12:55 PM 2:00 PM 65 min
5th Period 2:02 PM 3:07 PM 65 min
Academic Exploration 3:10 PM 3:55 PM 45 min
Homeroom (Dismissal) 3:55 PM 4:00 PM 5 min
2016-2017 Lunch Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
6th Grade 11:25 AM 11:50 AM 25 min
7th/8th Grade 3rd Period Core Classes 11:55 AM 12:20 PM 25 min
7th/8th Grade 3rd Period LAMPS plus Black, Fanning, Jeffrey, Clark 12:25 PM 12:50 PM 25 min